na vrh

Slike na platnu

Slika na platnu je slika koja se digitalno štampa na podlozi od slikarskog platna, a zatim se rasteže preko napravljenog drvenog blind rama čime se dobija trodimenzionalni prikaz. Štampamo visokokvalitetne slike na platnu od vaših fotografija i fotografija umetničkih dela vrhunskog kvaliteta i izgleda. Naš iskusni tim će se pobrinuti da vaše slike na platnu izradi profesionalno sa najboljim kvalitetom i izgledom!

Štampa slika na platnu Beograd - Sliek na platnu po meri

Pogledajte naš široki asortiman slika na platnu i odaberite sami po svom ukusu:

ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU PO NARUDŽBI

Štampamo slike na platnu za sve klijente po narudžbi, bilo da se radi o vlasnicima stambenih ili poslovnih prostora. Ukrasite zidove svojih prostorija slikama na platnu ili napravite jedinstveni poklon za prijatelja ili člana porodice. Možemo vam pomoći da stvorite prelepu sliku na platnu za bilo koju priliku. Slike na platnu se mogu štampati na više načina, sa štampom na delu koji se savija preko blind rama ili bez nje.

KVALITETAN MATERIJAL ZA SLIKE NA PLATNU

Za izradu slika na platnu koristimo samo najkvalitetnije materijale u koje spadaju vrhunska slikarska platna, ekološki prihvatljive boje, kao i blind ramovi napravljeni od kvalitetnog drveta.

SLIKE NA PLATNU ZA SVAKI ZID

Slike na platnu su jednostavan način da transformišete bilo koje okruženje. Dopunite svoj dizajn enterijera slikom na platnu po vašoj želji i bićete zadovoljni. Naš tim može preporučiti savršeno rešenje za izradu slika na platnu u skladu sa vašim potrebama i željama. Naš asortiman već pripremljenih slika na platnu može biti sasvim dovoljan da iz njega odaberete baš ono što vam treba.

VRSTE SLIKA NA PLATNU

Odaberite svoje umetničko delo i naručite štampu slika na platnu već danas. Budite kreativni koliko želite. Bez obzira da li tražite jednu sliku na platnu platnu ili više njih, naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete, kako samu temu, tako i veličine koje će odgovarati vašim zidovima u pogledu proporcija.

JEDNODELNA SLIKA NA PLATNU

Jednodelna slika na platnu sadrži ceo oisak štampe na jednom komadu slikarskog platna koje se rasteže na jednom blind ramu. Ovo je inače i najčešći način izrade slika na platnu. Možete odabrati pejzažnu (horizontalnu) ili portretnu (vertikalnu) orijentaciju štampe.

VIŠEPANELNA SLIKA NA PLATNU

Višepanelna slika na platnu predstavlja noviji trend, a izrađuje se kao jedna slika iz više delova razvučenih na nekoliko blind ramova. Delovi se mogu postavljati na zid jedan do drugog ili sa razmakom, što ovaj tip slike na platnu čini veoma interesantnim.