na vrh

Prodaja foto-tapeta

Tapete Beograd » Prodaja foto-tapeta

Oživite bilo koji zid pomoću fototapeta

Foto tapete su ideaan izbor za sve koji žele da dodaju neki lični stil svom enterijeru. Vaše nove foto tapete će vaš jedinstveni ukus predstaviti na nezaboravan način. Ako želite da ukrasite novu dečiju sobu, zaobiđite obične, dosadne tapete koje možete videti u svakoj radnji i naručite foto tapete po vašoj meri i želji. U dizajn foto tapeta možete uključiti ime, omiljeni citat, ilustracije, tekstove pesama, fotografije ili bilo šta drugo što želite. Naše foto tapete su savršene za smisleno ukrašavanje zidova dečije sobe, kao i svih ostalih životnih i radnih prostorija.

Naši komercijalisti, koji su i vrsni poznavaoci procesa izrade foto tapeta, ne vrše samo prodaju naših proizvoda. Oni su tu da vašu narudžbenicu prihvate, saznaju sve vaše zahteve i želje za izradom jedinstvenih foto tapeta i da vam u slučaju potrebe daju odgovore na sva pitanja koja budete imali.

Prodaja foto tapeta na ovaj način više predstavlja zadovoljstvo nego uobičajenu kupovinu. Pozovite nas koristeći podatke na kontakt stranici i doživite nesvakidašnje iskustvo.

Kupovina foto tapeta može transformisati vaš zid u prelepu digitalnu dekoraciju u punoj boji. Naše foto tapete su savršene za dom, kancelariju ili za širu komercijalnu upotrebu. Štampamo zadivljujuće slike visoke rezolucije na samolepljivoj foliji koja će dugo trajati na vašim zidovima.

U samo nekoliko minuta možete pokrenuti postupak kupovine foto tapeta i za kratko vreme oživeti bilo koji zid. Foto tapete postaju sve popularnije u kući i na poslu, a vi jednostavno odaberite zid, odaberite svoju sliku ili dizajn i nama prepustite ostalo. Ako nemate svoju sliku, preporučujemo vam da pregledate naš izbor već pripremljenih foto tapeta ili da nam prenesete svoju ideju za potpuno novi dizajn.

Ako vam je potrebna pomoć ili imate bilo kakva pitanja u vezi procesa prodaje foto tapeta, možete se uvek posavetovati sa našim stručnjacima.

NARUČIVANJE FOTO TAPETA

Izmerite zid

Izmerite širinu i visinu zida na koji želite da nanesete foto tapete i obratite pažnju na tačne mere ili kosine.

Izaberite fotografiju za foto tapete

Ako želite da od vaše fotografije napravimo foto tapete, pošaljite nam je putem e-maila ili WeTransfer-a, a naš tim će proveriti kvalitet pre štampanja i o tome vas obavestiti. Alternativno, preporučujemo da pregledate i naš izbor foto tapeta u različitim kategorijama, jer mislimo da ćete sigurno uspeti da pronađete bar nekoliko fotografija koje će vam se svideti.

Naručite e-mailom ili nas pozovite

Ukoliko je vaš izbor izrada foto tapeta iz naše kolekcije, proces možete pokrenuti slanjem e-maila ili telefonom uz napomenu o kojoj se slici radi. Svaka fotografija ima svoj naziv i broj, pa je veoma lako ovu informaciju zapamtiti ili zapisati.