na vrh

Foto tapete za dnevnu sobu

Vrste foto-tapeta » Foto tapete za dnevnu sobu

Foto tapete za dnevnu sobu mogu stvoriti potpuno novi izgled vašeg prostora. Koristite kreativni dizajn foto tapeta kako biste dodali svojoj dnevnoj sobi stil i istakli određeni zid. Foto tapete za dnevnu sobu se mogu koristiti i da biste uokvirili atraktivan komad nameštaja, poput sofe ili jednostavno za upotpunjavanje ili kao kontrast već prisutnim bojama. Foto tapete za dnevnu sobu mogu povećati osećaj širine ili pak odrediti fokus prostorije, zavisno od dizajna za koji se odlučite.

FOTO TAPETE ZA DNEVNU SOBU SA VAŠOM FOTOGRAFIJOM

Izrada foto tapeta za dnevnu sobu po meri i želji, veoma je jednostavan i brz proces. Vaše je da odaberete odgovarajuću fotografiju, pošaljete nam je, a mi ćemo od nje uraditi štampu foto tapeta.

Naš stručni ttim će pregledati sliku i proceniti da li je kvalitet dovoljno dobar za štampu foto tapeta i o tome ćemo vas obavestiti pre početka izrade. Naša usluga izrade i dizajna foto tapeta je veoma fleksibilna. Ukoliko želite, umesto fotografije, naši dizajneri mogu kreirati unikatne foto tapete za vašu dnevnu sobu prema vašim zahtevima u pogledu visine i širine.

Dodatna opcija za izbor dizajna foto tapeta za dnevnu sobu je i naša široka kolekcija foto tapeta.

POSTAVLJANJE I UKLANJANJE FOTO TAPETA ZA DNEVNU SOBU

Pored usluge izrade, dizajna i štampe foto tapeta za dnevnu sobu, imamo i stručne radnike za uklanjanje i postavljanje tapeta. Za najbolje rezultate, foto tapete za dnevnu sobu se postavljaju na apsolutno ravne, tj. glatke površine. Zbog toga vam preporučujemo da odaberete glatku površinu za postavljanje naših foto tapeta za dnevnu sobu kako biste izbegli neravnine i postigli savršen rezultat.

Uklanjanje foto tapeta za dnevnu sobu neće ostaviti lepljive ostatke koji oštećuju površinu ili izgled vaših zidova.

Sve foto tapete za dnevnu sobu se štampaju na visokokvalitetnoj samolepljivoj foliji, a dostupna je i usluga laminacije koja produžava životni vek i olakšava održavanje.