na vrh

Foto-tapete po meri i želji

Tapete Beograd » Foto-tapete po meri i želji

FOTO TAPETE PO VAŠIM DIMENZIJAMA I ŽELJAMA

Izradu foto tapeta po meri i želji potpuno smo podredili zahtevima klijenata. Možemo dizajnirati i štampati foto tapete koje su potpuno jedinstvene i napravljene po meri sa vašim slikama ili drugim idejama. Svaki naš dizajn je podložan promenama, a foto tapete se mogu raditi tako da u milimetar odgovaraju vašim potrebama. Foto tapete po meri i želji radimo na samolepljivoj foliji, pa je i postavljanje i skidanje veoma jednostavno i brzo, bez potrebe za pripremom površina ili nanošenjem lepkova i premaza.

DIMENZIJE FOTO TAPETA PO MERI

Bez obzira da li želite da foto tapetama po meri pokrijete sve zidove, samo jedan zid ili samo njegov deo, nudimo raznovrsne usluge dizajna i štampe foto tapeta po meri koje će sigurno odgovarati vašim željama.

UNIKATNE FOTO TAPETE PO MERI

Dekorišite zid svoje kancelarije, prodavnice ili sobe pomoću unikatnih foto tapeta po meri i želji. Postavite svoju omiljenu fotografiju ili specifičan dizajn na zid izradom foto tapeta i učinite ga centralnom tačkom svog prostora. Možemo ukrasiti bilo koji prostor personalizovanim foto tapetama dostupnim za veoma kratko vreme u najvišem mogućem kvalitetu.

FOTO TAPETE PO VAŠOJ ŽELJI

Ulepšajte svoj enterijer izradom fototapeta po želji u bilo kojoj boji ili sa bilo kojim dizajnom koji imate ili želite. Sa našim mogućnostima dizajna i štampe, a uz to i veoma jednostavnim postavljanjem, fototapete po vašoj želji su jednostavan način za personalizaciju prostora.

Vrsta foto tapeta koje odaberete za svoj enterijer zavisiće samo od vaših želja. Nudimo vam nesvakidašnji osećaj neograničenog izbora gde je samo vaša mašta granica u kreiranju enterijera kakav ste oduvek želeli.

LAKO SAMOSTALNO POSTAVLJANJE FOTO TAPETA

Za postavljanje foto tapeta po meri i želji, u većini slčajeva nije vam potreban niko. Naši samolepljivi materijali će učiniti da postavljanje foto tapeta izgleda kao lepljenje nalepnica. Ukoliko želite, od naših stručnjaka možete dobiti informacije na koji način možete postaviti foto tapete na određene površine za što kraće vreme. Pozovite nas i dobićete sve informacije koje želite.