na vrh

Dizajn foto-tapeta

Tapete Beograd » Dizajn foto-tapeta

ULEPŠAJTE PROSTOR DIZAJNOM FOTO TAPETA

Dizajn foto tapeta je usluga koja upotpunjuje našu ponudu u izradi tapeta. Ako nemate svoju fotografiju, ne odgovara vam nijedna koju ste do sada videli u našoj ponudi i želite nešto jedinstveno, mi smo tu za vas.

Vaši životni i radni prostori treba da budu odraz svih vaših nada, snova i emocija. Provodite puno vremena u ovim prostorima stvarajući, radeći i živeći, pa zašto onda ne biste dizajnirali taj prostor u skladu sa vašim stilom i načinom života. Personalizovani dizajn foto tapeta, bez obzira da li se radi o prirodi, apstrakciji ili nečemu trećem, može u mnogome doprineti da se i vi i vaši posetioci osećate bolje i udobnije u životnom ili poslovnom prostoru. Možemo vam pomoći da nesvakidašnjim dizajnom i izradom foto tapeta ukrasite svoj novi prostor ili ga obnovite pomoću našeg asortimana već pripremljenih foto tapeta.

UNIKATNI DIZAJN FOTO TAPETA

Mi smo među prvima u izradi foto tapeta koji dizajn foto tapeta rade u potpunosti prema željama klijenata. Naš dizajnerski tim je u mogućnosti da napravi dizajn foto tapeta koje su potpuno jedinstvene i napravljene po meri sa vašim slikama ili nekom drugom idejom. Dizajn foto tapeta radimo u sklopu usluge izrade i štampe foto tapeta, a takođe imamo veliki izbor foto tapeta u raznim kategorijama iz kojih možete odabrati neke od već pripremljenih.

Za konkretan dizajn foto tapeta korišćenjem postojećih fotografija, logoa ili samo ideja, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila, možete izabrati iz neke od naših mnogobrojnih kategorija sa preko 2500 dizajna personalizovanih foto tapeta koje se mogu uklopiti u skoro svaki prostor. Novi dizajn foto tapeta se dodaje svakih nekoliko dana već veoma širokoj kolekciji sa kategorijama koje možete pogledati na linku kategorije foto tapeta. Jednostavno možete odabrati dizajn i naručiti telefonom ili e-mailom, a mi ćemo vas kontaktirati za detaljan dogovor o izradi foto tapeta i njihove isporuke, odnosno preuzimanja.

Naše foto tapete po meri koje možete videti u ponudi, već su spremne za štampu, a u skladu su sa svim trendovima u uređenju enterijera.

Dizajn foto tapeta po meri je jednostavan način da transformišete bilo koje okruženje. Donesite nam svoj dizajn ili neka naši grafički dizajneri stvore jedinstvene foto tapete za vaše prostore.

Dopunite svoj dizajn enterijera fotografijom, porukom ili logotipom vaše kompanije! Naš tim može preporučiti savršeno rešenje za vaše potrebe, bilo da je kratkoročno ili dugoročno.